Βαθμολογία

Τι λένε άντρες και γυναίκες, για να μην κάνουν σεξ!

Σεξ-Μουντιάλ σημειώσατε... «2». Αυτό δείχνουν τουλάχιστον τα στοιχεία παγκόσμιας έρευνας που διενεργήθηκε από εταιρεία προφυλακτικών, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον πλανήτη.
 
Το ότι οι περισσότεροι άνδρες λατρεύουν τη στρογγυλή θεά δεν είναι είδηση. Το φετινό Ιούνιο, όμως, τέσσερις στους δέκα άνδρες θα επέλεγαν μετά πλήρους γνώσεως και συνειδήσεως να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ακόμη κι αν η εναλλακτική ήταν το σεξ -επίσης, σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή των ανδρών.
 
Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ερευνών 72Point, με την υποστήριξη της Durex, σε δείγμα 2.000 ανδρών, δείχνει πως ένας μήνας γεμάτος ποδόσφαιρο επηρεάζει την ερωτική ζωή των ανθρώπων. Οι ερευνητές μάλιστα επέλεξαν θέματα-ερωτήματα που «παίζουν» και στο γήπεδο και στο... κρεβάτι.
 
Έτσι, ερωτηθέντες πως βλέπουν την προσποίηση (κοινώς «θέατρο») στον αγώνα, επτά στους δέκα συμφώνησαν ότι το να προσποιείσαι στο ποδόσφαιρο καταστρέφει το παιχνίδι. Ωστόσο, μόνο τρεις στους δέκα συμφώνησαν ότι είναι χειρότερο να προσποιείσαι στο γήπεδο, από το να κάνεις το ίδιο στο... υπνοδωμάτιο.
 
Κοινό πεδίο του ποδοσφαίρου και του σεξ αποτέλεσαν και οι... τραυματισμοί. Όπως έδειξε η έρευνα, δήθεν δικαιολογίες περί τραυματισμών είναι εξίσου επικρατούσες στην κρεβατοκάμαρα όσο και στο γήπεδο.

Στις top δικαιολογίες που προβάλλουν οι άνδρες περιλαμβάνονται οι παρακάτω: «Πονάει η μέση μου», «Είμαι πολύ κουρασμένος», «Έχω πονοκέφαλο», «Δούλευα μέχρι αργά».
 
Τι λένε άνδρες και γυναίκες για να αποφύγουν το σεξ
 
Top-10 δικαιολογίες ανδρών για να αποφύγουν το σεξ

1.         Θέλω να δω ποδόσφαιρο
2.         Πονάει η μέση μου
3.         Είμαι πολύ κουρασμένος
4.         Έχω πονοκέφαλο
5.         Δούλευα μέχρι αργά
6.         Έχω δουλειά να κάνω
7.         Είμαι υπερβολικά μεθυσμένος
8.         Μπορούμε να το κάνουμε μετά;
9.         Δεν νιώθω καλά
10.       Έχω πρωινό ξύπνημα
 
Top-10 δικαιολογίες γυναικών για να αποφύγουν το σεξ

1.         Είμαι πολύ κουρασμένη
2.         Θέλω να δω ποδόσφαιρο
3.         Έχω πονοκέφαλο
4.         Πονάει η μέση μου
5.         Δεν έχω διάθεση
6.         Δούλευα μέχρι αργά
7.         Μπορούμε να το κάνουμε μετά;
8.         Δεν νιώθω καλά
9.         Έχω δουλειά να κάνω
10.       Είμαι υπερβολικά μεθυσμένη

Πηγή: shootandgoal.com