Βαθμολογία

«Να μην μου ρίχνει "σκιές" που δεν μου ανήκουν»

Για την πλήρη αποκατάσταση των πραγμάτων, νοιώθω έκπληκτος από την ταχύτητα της απάντησης του τέως μεγαλομετόχου σε κάτι που αναφέρθηκε, εν παρόδω χρόνο, στην συνέντευξη που παραχώρησα την Δευτέρα (23/062014) το βράδυ σε ξενοδοχείο της πόλης.

Αξίζουν ...συγχαρητήρια στον τέως μεγαλομέτοχο, για τα αντανακλαστικά του, ακόμη και τώρα που βρίσκεται στην Ζάμπια. Θα περίμενε όλη η φίλαθλη Λάρισα, ο τέως μεγαλομέτοχος, να δείξει την ίδια ευαισθησία και στο μείζον θέμα που ταλαιπωρεί την ΑΕΛ.

Σχετικά με την μη ολοκλήρωση της εκκαθάρισης, κάτι που φαίνεται όμως ότι αγνοεί, ηθελημένα ή άθελα. Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι εγώ προσωπικά ουδέποτε είχα διοικητική "εξουσία" στην ΑΕΛ στον χρόνο που αναφέρεται, παρά μόνον χορηγική στήριξη στην διοίκηση του Ερασιτέχνη που ..."υπέφερε" οικονομικά.

Άρα δεν είχα κανέναν λόγο να επικοινωνήσω εγώ μαζί του, παρά ο ίδιος με τα μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ. Θα παρακαλούσα λοιπόν να μην μου ρίχνει ..."σκιές" που δεν μου ανήκουν, αλλά να πράξει τα αυτονόητα, έστω και την ύστατη στιγμή, για το καλό της ομάδος, που λέει ότι αγαπούσε και αγαπά...

Με τιμή
Ευάγγελος Πλεξίδας