Βαθμολογία

Οι Ατρόμητοι έκλεισαν τη σεζόν με επιτυχία

Με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου έγινε και η καθιερωμένη τελετή λήξης των Ατρομήτων στις εγκαταστάσεις Sport club Βουτυρίτσα με την παρουσία όλων των αθλητών του συλλόγου καθώς και των γονέων τους.

Ο υπεύθυνος του συλλόγου Βουτυριτσας Θοδωρής ευχαρίστησε τους γονείς για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν για άλλη μια χρονιά στο έργο και το ενδιαφέρον των προπονητών του συλλόγου προς τα παιδιά τους. Επισημάνθηκε ότι το σημαντικότερο είναι η σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση και ο τρόπος παρακίνησης των παιδιών ώστε να βλέπουν το ποδόσφαιρο ως μια ευχάριστη ενασχόληση.

 

Ο Θοδωρής Βουτυρίτσας ευχαρίστησε τους προπονητές: Ζιάκα Τηλέμαχο (συνεργάτης και υπεύθυνος της ακαδημίας),Ζιάγκα Θοδωρή, Λόζιο Γιάννη, Χατζή Κώστα, Καρακίτσιο Δημήτρη και Παππά Οδυσσέα για το έργο τους και την άριστη συνεργασία.

Ακολούθησαν βραβεύσεις αρχικά της ομάδας του παιδικού 2000-2001 ως πρωταθλήτρια ομάδα του νομού κερδίζοντας στον τελικό την Νίκη Μιχαήλ με προπονητή τον Τηλέμαχο Ζιάκα και στη συνέχεια της ομάδας του προπαιδικού 2003 με προπονητή  τον Δημήτρη Καρακίτσιο για την πρώτη θέση στον όμιλο του 2002-2003.Τέλος βραβεύτηκε ο Δημήτρης Σουλιώτης ως ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε απο την ακαδημία και τώρα αγωνίζεται ως επαγγελματίας στην ομάδα του Τυρνάβου στην Football League.

Την εκδήλωση ενίσχυσε με τις μουσικές του επιλογές ο γνωστός DJ ALBARO (Γιώργος Χατζής).