Βαθμολογία

«Δύσκολη κλήρωση, αλλά περνάμε»

Την άποψη ότι, αν ο Αστέρας Τρίπολης αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, έχει τα φόντα να αποκλείσει τη Ροβανιέμι και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ εξέφρασε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος των Αρκάδων που εκπροσώπησε την ομάδα στην κλήρωση της Νιόν, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αρκαδία 93.8», είπε ότι η κλήρωση δεν είναι εύκολη, αφού οι Φινλανδοί έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, ενώ παραδέχθηκε ότι στα πλάνα των Αρκάδων είναι να ζητήσουν αλλαγή εδρών, ώστε το πρώτο παιχνίδι να γίνει στο Ροβανιέμι. Αναλυτικά μίλησε:

Για την κλήρωση: «Πιστεύω ότι είναι δύσκολη κλήρωση για εμάς. Δεν θα πρέπει να πετάμε στα σύννεφα μετά από αυτήν την κλήρωση γιατί θα μπορούσε να μας τύχει μία πιο εύκολη ομάδα. Το πρωτάθλημα τους είναι καλό, έχουν ήδη πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και είναι η μοναδική ομάδα που βγήκε απευθείας στην Ευρώπη παρέα με τον Αστέρα ενώ οι υπόλοιπες έπαιξαν μπαράζ. Ο καλός Αστέρας, με σεβασμό προς τον αντίπαλο, μπορεί να καταφέρει».

Για τη σειρά των αγώνων: «Σίγουρα παίζει ρόλο το που θα γίνει το πρώτο παιχνίδι. Θα προτείνω, εφ όσων θέλει και ο αντίπαλος, τα πρώτο παιχνίδι να γίνει εκτός και το δεύτερο στην Τρίπολη».

Για το πως αντιμετωπίζουν τον Αστέρα στην Ευρώπη: «Ο Αστέρας πλέον αποκτά όνομα στην Ευρώπη και όλοι τον ξέρουν και τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Ο Αστέρας μεγαλώνει και άλλο στην Ευρώπη και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν».