Βαθμολογία

Με Ροβανιέμι ο Αστέρας Τρίπολης

Το χωριό του Άη Βασίλη θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί ο Αστέρας Τρίπολης, αφού η κλήρωση για τον δεύτεροι προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ τον έφερε αντιμέτωπο με τη φινλανδική Ροβανιέμι

Μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί φόβητρο και με λίγη προσοχή, οι Αρκάδες μπορούν να κάνουν από τώρα όνειρα για συμμετοχή στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Η «Rovaniemen Palloseura», όπως είναι το πλήρες όνομά της, είχε την τελευταία ευρωπαϊκή της εμπειρία την περίοδο 1990-91, όταν και είχε αποκλειστεί στον πρώτο γύρο από το Μαγδεμβούργο, με 1-0 εντός έδρας ήττα στη Φινλανδία και λευκή ισοπαλία στη Γερμανία.

Θεωρείται από τις μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος, αφού η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει ποτέ είναι η πέμπτη το 1994, ενώ πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο Φινλανδίας, επιτυχία που της έδωσε το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Σύμφωνα με την κλήρωση, το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Τρίπολη και ο επαναληπτικός στο Ροβανιέμι, πλην όμως οι άνθρωποι του Αστέρα σκέφτονται να ζητήσουν από τους Φινλανδούς να αλλάξουν οι έδρες των δύο αγώνων. Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια θα γίνουν στις 17 και στις 24 Ιουλίου.