Βαθμολογία

Ένα... πίτμπουλ στον Τύρναβο!

Ο Τύρναβος είναι έτοιμος να ανακοινώσει ακόμη έναν παίκτη σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr. Ο λόγος για τον αριστεροπόδαρο αμυντικό μέσο Γιάννη Πεχλιβανόπουλο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο εν λόγω παίκτης είναι 20 ετών (9/6/1994), έχει ύψος 1.77 και προέρχεται από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά στην ομάδα του Φωκικού. Αξίζει να τονίσουμε πως το… φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές κρατά από πέρυσι το καλοκαίρι αλλά τελικά έπρεπε να περάσει ένας χρόνος για να γίνει ο… γάμος!

Ο Πεχλιβανόπουλος μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και χαρακτηριστικό είναι πως στην ομάδα της Άμφισσας χρησιμοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και στο χώρο του κέντρου ως αμυντικό χαφ! Είναι πάρα πολύ δυνατός και γι’ αυτό και τον φωνάζουν και… πίτμπουλ! Έχει ηρεμία στο τρόπο που παίζει, «καταπίνει» απίστευτα χιλιόμετρα και σίγουρα ο Τύρναβος αποκτά έναν παίκτη – εργαλείο που αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον τεχνικό Άγγελο Διγκόζη. Έχει αγωνιστεί επίσης με τα χρώματα της Νίκης Βόλου, αλλά και στην Κόρινθο πριν πάει στον Φωκικό όπου και ήταν ο τελευταίος του σταθμός πριν τον Τύρναβο!

Από την Μεσσούνη στην Ίντερ!

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε ηλικία 16 ετών έκανε το μεγάλο άλμα, αφού από μικρός είχε δείξει το ταλέντο του! Ο Γιάννης Πεχλιβανόπουλος, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ίντερ! Το νεαρό ταλέντο από την Κομοτηνή που ξεκίνησε από την Ακαδημία Μεσούνης της Κομοτηνής, πήγε στην Ιταλία και το Μιλάνο!

Εκεί είχε την ευκαιρία να πάρει πολύτιμες εμπειρίες αφού έμεινε για ένα μεγάλο διάστημα και να βάλει τις βάσεις για μια καριέρα που βλέπει τα τελευταία χρόνια να έχει συνεχώς ανοδική πορεία και είναι ακόμη μόλις 20 ετών…