Βαθμολογία

«Θα ξαναπήγαινα στο Fame Story»

«Δεν ήταν καλά από την άποψη ότι δεν είχα ξαναμείνει έγκλειστος 3,5 μήνες. Δεν φαντάστηκα ότι θα πιεστώ τόσο πολύ και να ζήσω με ανθρώπους που δεν ήξερα, ο καθένας με τα προβλήματα του, με τις παραξενιές του». Για την συμμετοχή του στο «Fame Story», αλλά και το πώς τον επηρέασε μίλησε ο Κώστας Καραφώτης, καλεσμένος στο Όλα Καλά.

«Δεν ήταν καλά από την άποψη ότι δεν είχα ξαναμείνει έγκλειστος 3,5 μήνες. Δεν φαντάστηκα ότι θα πιεστώ τόσο πολύ και να ζήσω με ανθρώπους που δεν ήξερα, ο καθένας με τα προβλήματα του, με τις παραξενιές του. Ήταν πολύ δύσκολο να συμβιώσουμε εκεί μέσα. Έχω διατηρήσει με όλα τα παιδιά καλές σχέσεις. Όποτε βρεθούμε με τα παιδιά θυμόμαστε εκείνη την περίοδο, αν και ήταν μικρή, είδικά με τα παιδιά που συνεχίσαμε και κάναμε κάποιες συναυλίες και στο εξωτερικό και σε όλη την Ελλάδα.»

Όσο για το αν θα το ξαναέκανε; «Εάν υπήρχε κάποιος λόγω θα το έκανα. Εγώ μέσω αυτού του παιχνιδιού έγινα γνωστός. Αν λοιπόν γυρίσουμε το χρόνο πίσω και πούμε ότι δε σε ξέρει κανείς, δεν έχεις τραγούδια, δεν έχεις τίποτα, είναι ένας τρόπος να σε μάθει ο κόσμος. Θα ξαναπήγαινα», είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε σχολιάζοντας πόσο και πώς τον επηρέασε η συμμετοχή του αυτή: «Με επηρέασε θετικά ότι ήμουν αναγνωρίσιμος την επόμενη μέρα. Με επηρέασε αρνητικά ότι με ήξερε όλος ο κόσμος απλά επειδή με έβλεπε στην τηλεόραση και τίποτα άλλο. Δεν είχα τραγούδια, δεν είχα δικό μου δίσκο, δεν είχα δικιά μου δισκογραφία. Κουράστηκα για να χτίσω αυτό που έχω τώρα. Όχι κουράστηκα, δεν θέλω άλλο. Μόχθησα από την άποψη ότι γούσταρα και το έκανα. Νομίζω ότι είναι λίγο επικίνδυνο όλο αυτό. Να βγεις δηλαδή από το παιχνίδι και να σε ξέρουν παντού, αλλά να σε ξέρουν γιατί κάθε Κυριακή ερμήνευες κι από ένα τραγούδι, ή μες το σπίτι γελούσες και κάνατε πλάκες, αυτό νομίζω ότι εννοούν οι μεγάλοι καταξιωμένοι τραγουδιστές. Επηρεάζει αρνητικά γιατί περιμένεις ότι επειδή σε ξέρει ο κόσμος και σε αναγνωρίζει μέσα από την τηλεόραση, θα συνεχίσει να σε αναγνωρίζει για όλη σου τη ζωή».

Πηγή: newspistol.com