Βαθμολογία

Στην Βουλγαρία η προετοιμασία της ΑΕΛ

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr η ΑΕΛ θα πραγματοποιήσει φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην γειτονική Βουλγαρία. Αν και εξετάστηκαν αρκετά προπονητικά κέντρα στην Ελλάδα δεν βρέθηκε το κατάλληλο με αποτέλεσμα να στραφούν σε λύση του εξωτερικού.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται άνθρωποι της ομάδας να μεταβούν στην Βουλγαρία για να δούνε από κοντά τα γήπεδα και τους χώρους και στη συνέχεια να πάρουν την οριστική απόφαση. Θα πρέπει σίγουρα να γίνει μια σωστή επιλογή διότι εκεί θα χτιστεί η νέα ΑΕΛ που θα πρέπει να ετοιμαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ας μην ξεχνάμε πως τέλος Αυγούστου θα αρχίσει και το κύπελλο Ελλάδας.

Ξεκινά 17 Ιουλίου…

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, η ΑΕΛ αναμένεται την Πέμπτη 17 Ιουλίου (εκτός απροόπτου) να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά. Μέχρι τέλος Ιουλίου θα γίνουν οι απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και κάποιες προπονήσεις στη Λάρισα και αρχές Αυγούστου η αποστολή θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Θα επιστρέψει στα μέσα του ίδιου μήνα, θα δώσει κάποια δυνατά φιλικά για να είναι πανέτοιμη για το κύπελλο αρχικά διότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει αρχές Οκτωβρίου!