Βαθμολογία

Εβδομάδα «καυτών» εξελίξεων στην ΑΕΛ

Μια ιδιαίτερα κρίσιμη εβδομάδα είναι αυτή που ξεκινά για την ΑΕΛ. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας ΠΑΕ έρχονται με το… σταγονόμετρο και δεν υπάρχουν για την ώρα επίσημες ανακοινώσεις. Παρόλα αυτά οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο νέος Γενικός Διευθυντής της ομάδας Άκης Βαρνακιώτης καθώς και τα υπόλοιπα νέα στελέχη της ομάδας κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους. Το πρώτο και κυριότερο ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι του τεχνικού. Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές ο προπονητής των ανόδων Αλέκος Βοσνιάδης είναι προ των πυλών.

Την Δευτέρα αναμένεται να οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες έτσι ώστε να πέσουν και οι υπογραφές και ο Βοσνιάδης να είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής της ΑΕΛ όπου όπως έχουν αναφέρει ξανά θα φέρει μαζί του και το δικό του τιμ έτσι ώστε να δουλέψει όπως ο ίδιος ξέρει. Όπως λοιπόν προκύπτει από το ρεπορτάζ η Δευτέρα θα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα αφού αναμένεται να έχουμε ίσως και επίσημες ανακοινώσεις και σιγά – σιγά να αρχίσουν τα ζητήματα να ξεκαθαρίζουν.

Δικός της ο Αποστολίδης!

Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανώλης Αποστολίδης. Ο 30χρονος πορτιέρο συναντήθηκε παρουσία του εκπροσώπου του με τον Βαγγέλη Πλεξίδα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα. Σίγουρα μιλάμε για ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα που το περασμένο πρωτάθλημα έκανε την διαφορά στη Νίκη Βόλου και ο Αλέκος Βοσνιάδης τον ήθελε πολύ. Εκτός του Αποστολίδη η ΑΕΛ έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετούς παίκτες (Έλληνες και ξένους) αλλά για την ώρα θα προτιμήσουμε να μείνουμε σε αυτά. Εξάλλου πρώτα προέχει η ανακοίνωση του «καπετάνιου»…