Βαθμολογία

Ανανέωσε με τη Γιουνάιτεντ ο Βαλένσια

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αντόνιο Βαλένσια, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα πως ο άσος από τον Ισημερινό υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διαβόλους», το οποίο θα τον κρατήσει στο «Ολντ Τράφορντ» έως το καλοκαίρι του 2018.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, του οποίου το προηγούμενο συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2015, εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2009 στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προερχόμενος από τη Γουίγκαν. Ο Βαλένσια έκανε και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του βρετανικού συλλόγου, όπου και ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για εμένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Γιατί είμαι ο πρώτος παίκτης του Ισημερινού που κερδίζει το πρωτάθλημα της πρέμιερ λιγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Λουίς Φαν Χααλ.

Υπάρχει εξαιρετικό ομαδικό πνεύμα στο σύλλογο και είμαστε όλοι αποφασισμένοι να γυρίσουμε πίσω στις νίκες.» Φέτος ο διεθνής μέσος είχε 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ.