Βαθμολογία

Η μεταμόρφωση της Δήμητρας Γαλάνη

Σε λίγες ημέρες η Δήμητρα Γαλανή θα ανέβει στη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι για να ξεκινήσει την καλοκαιρινή τη περιοδεία και εκεί θα δούμε έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο.

Η τραγουδίστρια με τη μαγική φωνή αποφάσισε εδώ και καιρό να αλλάξει δραστικά τηνεικόνα της. Η αφορμή ξεκίνησε από τη δική της επιθυμία να χάσει κάποια από ταπεριττά κιλά, αλλά και από τη συμβουλή του γιατρού και φίλου της, ο οποίος της ζήτησε να βάλει σε μια τάξη το καθημερινό και χαότικο της πρόγραμμα, που περιελάμβανε πολύωρες πρόβες, κούραση και γεύματα επίσης χωρίς κανένα πρόγραμμα.

Έτσι μετά από επίσκεψη σε διατροφολόγο ακολούθησε μια διατροφή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της και ταυτόχρονα ξεκίνησε ένα πρόγραμμαγυμναστικής που προέβλεπε καθημερινόπερπάτημα.

Στο ισόγειο του σπιτιού της στο Γκάζι, η Δήμητρα έχει ένα μικρό γυμναστήριο και εκεί κάνει διάδρομο για τουλάχιστον 45 λεπτά. Πρόκειται για μια καθημερινή συνήθεια την οποία ακολουθεί με θρησκευτικήευλάβεια και οπως αποδείχτηκε της άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή, την εμφάνιση και την υγεία της προς το καλύτερο!

Πηγή: newspistol.com