Βαθμολογία

«Έχασα 19 κιλά, τρώγοντας μόνο καρπούζι»

«Μετά άρχισα να τρώω λαχανικά, κοτόπουλο βραστό, πολύ παραλία, ρακέτες... Ό,τι κορόιδευα έκανα!». Για την εμπειρία του στο «The Voice», τα κιλά που έχασε πριν από δύο χρόνια, αλλά και τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του μίλησε καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο Λευτέρης Κιντάτος.

«Έχω χάσει 65 κιλά, μόνος μου. Το ξεκίνησα πριν δύο χρόνια -εντελώς λάθος- και έτρωγα για δύο μήνες και δέκα μέρες μόνο καρπούζι. Αλλά μόνο καρπούζι. Τότε έχασα 19 κιλά σε δύο μήνες. Μετά άρχισα να τρώω λαχανικά, κοτόπουλο βραστό, πολύ παραλία, ρακέτες... Ό,τι κορόιδευα έκανα!» είπε μιλώντας για τα κιλά που έχασε και συνέχισε: «Για να χάσεις κιλά πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου ότι είσαι άρρωστος και να τον αντιμετωπίσεις ως άρρωστο».

Μιλώντας για την σχέση του με τον Αντώνη Ρέμο, ο Λευτέρης Κιντάτος είπε: «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, δεν έχω λόγια... Εγώ από την αρχή ήθελα τον Αντώνη. Πήγαμε μαζί στην Αμερική για συναυλίες και το είπε και το 'κανε. Πέρασα στιγμές ανεπανάληπτες».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, λίγο πριν ξεκινήσει το show: «Σάββατο έχασα τον πατέρα μου, Τρίτη έγινε το γύρισμα για τα blind auditions και Τετάρτη πήγα στην κηδεία. Σκέφτηκα να μην πάω στο "Voice" αλλά ήξερα ότι εκείνος θα ήθελε να το κάνω» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Πηγή: newspistol.com