Βαθμολογία

Ξεκίνησε η αγωνιστική δράση για τους άνδρες του ΝΟΛ

Την Παρασκευή 20/6/2014 ξεκίνησε η αγωνιστική δράση για την ανδρική ομάδα Πόλο του Ν.Ο.Λ. που συμμετέχει στη Β’ Εθνική κατηγορία. Οι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 20-22/6/2015 στο κλειστό κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας στο Βόλο.

Ο Ν.Ο.Λ. συμμετέχει στον Όμιλο του Βόλου και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 20/6 στις 19:00 το ΝΟ ΒΟΛΟΥ ΑΡΓ., το Σάββατο 21/6 στις 11:00 τη ΑΝΑΓ. ΛΑΜΙΑΣ και την Κυριακή 22/6 τις ομάδες του ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και του ΟΕΑ/ΝΑΒ Βόλου στις 13:30 και 20:00 αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ν.Ο.Λ. αποτελείται από τους: ΙΩΑΚΕΙΜ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΤΟΥΝΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΣΑΛΙΑΜΠΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΖΜΠΗΤΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΑΓΚΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΠΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΣΙΟΣ ΘΑΝΟΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η ομάδα αποτελείται πλήρως από παίχτες από τις υποδομές του συλλόγου και συμμετέχουν και νεαροί παίχτες με μοναδικό σκοπό την αποκόμιση εμπειριών στις οποίες θα μπορέσει να στηριχτεί ο προπονητής Κος Άγγελος Μερκουριάδης για την εξέλιξη της αντρικής ομάδας του Ν.Ο.Λ.

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ

Για ακόμη μία φορά η ομάδα πόλο του ΝΟΛ παίρνει μέρος στη δεύτερη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος στην κατηγορία μίνι παίδων (γεννημένοι το 2001 και νεώτεροι). Οι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 20-22/6/2015 στο κλειστό κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας στο Βόλο.

Ο Ν.Ο.Λ. αντιμετωπίζει την Παρασκευή 20/6 στις 20:30 το Ν.Α.Σ. Ημαθίας, το Σάββατο 21/6 στις 19:30 τη Νίκη Βόλου και την Κυριακή 22/6 τις ομάδες του Πύρρου Ιωαννίνων και του Ο.Υ.Κ. Βόλου στις 10:00 και 17:30 αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ν.Ο.Λ. αποτελείται από τους: ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΗΣ, ΠΑΠΑΡΣΕΝΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΠΑΠΑΡΣΕΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ, ΣΚΕΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΙΧΟΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ.

Οι προπονητές Γιώργος Μάνδαλος και Ηλίας Μπαλαμπάνης ελπίζουν σε μια δυναμική εμφάνιση από τους μικρούς πολίστες αλλά κυρίως να ευχαριστηθούν το κάθε παιχνίδι γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός σκοπός των αγώνων σε αυτές τις ηλικίες.