Βαθμολογία

Πετυχημένη χρονιά για τον Ηρακλή Λάρισας

Σίγουρα επιτυχημένη κρίνεται η χρονιά για το ιστορικό σωματείο του Ηρακλή Λάρισας, που φέτος επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας και μετά από μια σειρά καλών εμφανίσεων και θετικών αποτελεσμάτων, κατάφερε να εκπληρώσει τον στόχο του για την πρώτη αυτήν χρονιά, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να συγκεντρώσει 52 βαθμούς στην τελική βαθμολογική κατάταξη και ισοβαθμώντας με Αβέρωφ και Αχιλλέα Φαρσάλων κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία. Όσον αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας, υπήρξαν αρκετές αλλαγές. Αρχικά, στον πάγκο ξεκίνησε ο Κώστας Κολομητρούσης, τον οποίο στην συνέχεια διαδέχτηκαν οι Γιάννης Πλιάτσικας και Τάκης Σουρλαντζής, τους οποίους με την σειρά του αντικατέστησε ο Τάκης Παραφέστας, που είχε φύγει από τον Φαλανιακό.

Τελικά, η ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς και να παραμείνει στα σαλόνια του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Τα μέγιστα σε αυτό συνετέλεσε ο Παναγιώτης Φουσίκας, που ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 18 τέρματα, αποτελώντας παράλληλα και έναν από τους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι και η διοίκηση βρισκόταν δίπλα στην ομάδα, σε παίκτες και προπονητές, με τον κύριο Φιλίππου να παρακολουθεί κάθε παιχνίδι του Ηρακλή, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του για τον σύλλογο. Πλέον, το μόνο που μένει είναι να δούμε τον σχεδιασμό του Ηρακλή για την επόμενη χρονιά και τους στόχους που θα θέσει.