Βαθμολογία

Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε…

Συνάντηση κορυφής έγινε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσία Αλαφούζου, Νταμπίζα, Αναστασίου, Σαραβάκου ,Σαμαρά και Τουμαζάτου. Ποια τα αντικείμενα συζήτησης. 

Ο Γιάννης Αναστασίου επέστρεψε στην Ελλάδα και το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η πολυαναμενόμενη σύσκεψη κορυφής. 
Παρόντες ήταν πέραν του προπονητή του «τριφυλλιού» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας, γενικός αρχηγός Δημήτρης Σαραβάκος, ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιάννης Σαμαράς και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος. 
Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη συζήτησαν για το αγωνιστικό κομμάτι και τις μεταγραφικές εκκρεμότητες (δίχως μέχρι την ώρα να έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες). Στο τραπέζι έπεσαν οι κινήσεις που θα γίνουν, αλλά και το μέλλον δανεικών. Παράλληλα κουβέντα έγινε για τη λειτουργία της ακαδημίας, της συνεργασίας της με την ομάδα και τη στελέχωσή της, όπως και για τα έργα στο Απήλιον, που θα διευκολύνουν το έργο της πρώτης ομάδας και των τμημάτων υποδομής. 
Επιπροσθέτως, ο κ. Τουμαζάτος ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, καθώς όλα τα παραπάνω θέματα είναι σε άμεση συνάρτηση με το ταμείο του συλλόγου.