Βαθμολογία

Ο ΝΟΛ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης θα συμμετάσχει με 6 κολυμβητές/κολυμβήτριες ο Ν.Ο.Λ. το τριήμερο 20-22/6/2014 που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Ο αριθμός των αθλητών του Ν.Ο.Λ. είναι αρκετά ικανοποιητικός καθώς μετά από πολλά χρόνια η αποστολή αποτελείται από τόσους αθλητές αντικατοπτρίζοντας για άλλη μια φορά την ποιοτική δουλειά που γίνεται στο αγωνιστικό τμήμα.

Όλοι οι κόποι της χρονιάς αποδίδουν τώρα και στα μέλη του συλλόγου υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά που γίνεται και παρόλο τις φετινές δυσκολίες που προκάλεσε η μείωση των διαδρομών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Α.Κ.Λ., ο σύλλογος συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια την κολύμβηση της πόλης μας.

Ο προπονητής Κος Ζήσης Οικονόμου με μεθοδικό τρόπο κατάφερε να πιάσουν οι αθλητές τα όρια συμμετοχής και είναι αισιόδοξος για μια καλή εμφάνιση.

Οι κολυμβήτριες/κολυμβητές  που θα συμμετάσχουν στους αγώνες είναι: η διεθνής του συλλόγου Ευαγγελίνα Καταραχια, η Βασιλική Χαλιαμπάλια, η Ελένη Αντωνίου, η Μαρία Αναστασιαδου, οι οποίες θα αποτελέσουν και την ομάδα σκυταλοδρομίας του συλλόγου, ο Γιώργος Αληπρασίτης, και ο Αστέριος Τσάτσας.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του ευελπιστώντας για την καλύτερη εκπροσώπηση της λαρισινής κολύμβησης καθώς ο Ν.Ο.Λ. είναι ο μόνος σύλλογος της πόλης μας με παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.