Βαθμολογία

Ενημέρωσε για πρόταση επιχειρηματία η Αναγ. Καρδίτσας

Την ύπαρξη πρότασης από επιχειρηματία σχετικά με την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ομάδας γνωστοποίησε η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Αναλυτικά: «Την περασμένη Δευτέρα το διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης ολοκλήρωσε μια κρίσιμη συνεδρίαση που είχε να κάνει με τα θέματα του σχεδιασμού της "επόμενης ημέρας" της ομάδας.

Πάρθηκαν μια σειρά απο αποφάσεις και θα τίθεντο υποψιν των μετόχων, των μελών και των απλών φιλάθλων όλο το "πρότζεκτ" του συλλόγου και οι θέσεις μας για το πως πρέπει να σχεδιαστεί η επόμενη χρονιά, ώστε να συνεχίσει η Αναγέννηση αυτή την απολυτα πετυχημένη διαδρομή.

Την περασμένη Τετάρτη η διοίκηση της Αναγέννησης δέχθηκε επίσημη πρόταση επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, για την ανάληψη της ηγεσίας της ΠΑΕ.

Οπως ήταν επόμενο αυτό το γεγονός "πάγωσε" προς στιγμήν τις εξελίξεις καθώς οφείλουμε να δούμε την πρόταση, να τη συζητήσουμε και να τη θέσουμε υπόψιν του φίλαθλου κοινού της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, στην ομάδα μας δεν τρέχει κανένα θέμα. Κατα συνέπεια ούτε φεύγουν προπονητές και παίκτες, ούτε έρχονται, ούτε γίνεται κάτι που αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς ο σχεδιασμός είναι σε εξέλιξη και για την ώρα "παγώνει" μέχρι να συζητηθεί η πρόταση, κάτι που θα γίνει εντός της επόμενης ημέρας (Παρασκευή)».