Βαθμολογία

Τέλος ο Καβακάς

Παρελθόν απ’ τον πάγκο της Λαμίας ο Τίμος Καβακάς και ήδη αναζητείται ο διάδοχος που θα οδηγήσει την ομάδα στη Football League. 

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Λαμίας με τον Τίμο Καβακά. Οι πρωταθλητές του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής που του χρόνου θα παίζουν στη Football League ανακοίνωσαν το φιλικό διαζύγιο με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος είχε αναλάβει μεσούσης της σεζόν. 
Ήδη έχει ξεκινήσει... σαφάρι για τον «διάδοχο», με τα ονόματα των Αλέκου Βοσνιάδη και Μπάμπη Τεννέ να παίζουν έντονα. 
Η ανακοίνωση: 
«Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την φιλική λύση της συνεργασίας του με τον Τίμο Καβακά, τον προπονητή που ανέλαβε την ομάδα το Φλεβάρη και συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του υψηλού στόχου της, που ήταν η άνοδος στη Β΄ Εθνική κατηγορία μετά από 35 χρόνια. 
Ο Πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου και το Δ.Σ. ευχαριστούν τον φίλο Τίμο Καβακά για την εξαιρετική του δουλειά και του εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας, με την πόρτα της Λαμίας να είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν. Επίσης ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ευχαριστεί τους συνεργάτες του προπονητικού επιτελείου, τον Κώστα Ταξιάρχη και τον Γιώργο Πήδουλα για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους».