Βαθμολογία

Γυμνοί στην πισίνα οι Κροάτες!

Με τις φωτογραφίες των παικτών της Εθνικής Κροατίας γυμνών στο πρωτοσέλιδό της κυκλοφόρησε η κροατική εφημερίδα 24 Sata, κάνοντας έξαλλους τους παίκτες, αλλά καταφέρνοντας, παράλληλα, να ανεβάσει την κυκλοφορία της στα ύψη.

Οι αστέρες του κροατικού ποδοσφαίρου φωτογραφήθηκαν από παπαράτσι την ώρα που κολυμπούσαν γυμνοί στην πισίνα ξενοδοχείου της Βραζιλίας όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Κροατίας, η οποία συμμετέχει στο Μουντιάλ και στην πρεμιέρα έχασε από την οικοδέσποινα Σελεσάο, έχοντας αδικηθεί από τη διαιτησία.

Δύο φωτογράφοι είχαν κρυφτεί στον χώρο και κατάφεραν να απαθανατίσουν τους παίκτες χωρίς εκείνοι να τους αντιληφθούν. Οι φωτογραφίες διέρρευσαν αρχικά στο Διαδίκτυο.

Οι εικονιζόμενοι ποδοσφαιριστές κατηγόρησαν τους φωτογράφους ότι παραβίασαν την ιδιωτικότητά τους. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκο Κόβατς, οι παίκτες του σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στις συνεντεύξεις Τύπου που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.