Βαθμολογία

Πόνταρε στα νιάτα και πέτυχε η Νίκαια

Η ΑΕΔ Νίκαιας ήταν μια από τις ομάδες που προτίμησαν να στηριχτούν στις νέες ηλικίες στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Η Νίκαια, είναι μια ομάδα που παραδοσιακά δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά, ενώ παράλληλα τα τελευταία χρόνια την έχουμε συνηθίσει να τερματίζει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, κάτι που έγινε και φέτος μιας και τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Προπονητής φέτος, ήταν ο Μίλτος Ζιάκας, γνωστός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για την εμπιστοσύνη τους σε ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, κάτι που έκανε και στην ομάδα της Νίκαιας, μιας και είδαμε αρκετούς νεαρούς παίκτες με ταλέντο να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Επιπλέον, η Νίκαια, ήταν μια ομάδα που πετύχαινε αρκετά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα με αρκετούς ποδοσφαιριστές της να βρίσκονται ψηλά στον σχετικό πίνακα των σκόρερ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι περιπτώσεις των Μπούκα και Χριστοδούλου, που με 15 και 14 γκολ αντίστοιχα αναδείχτηκαν ως οι κορυφαίοι «κανονιέρηδες» της ομάδας, ενώ αρκετά κοντά τερμάτισε και ο Σβερκούλης, που κατάφερε να πετύχει 10 τέρματα την χρονιά που μας πέρασε.

Πλέον, ο σχεδιασμός στην Νίκαια έχει ξεκινήσει για την νέα χρονιά που έρχεται και μένει να δούμε πως θα πορευτεί στο πρωτάθλημα του χρόνου. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως και πάλι πρώτιστος στόχος θα είναι η ανάδειξη των νέων ταλέντων.