Βαθμολογία

«Πρώτος στόχος η σωτηρία»

Ο Θανάσης Τόλιος δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Αιγινιακό. Ο έμπειρος τερματοφύλακας εξήγησε τους λόγους, που τον κράτησαν στην ομάδα και μίλησε για τους στόχους της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Τόλιος έθεσε ως προτεραιότητα της παραμονή στη Β' Εθνική, αλλά επεσήμανε πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει ο Αιγινιακός πολύ υψηλότερους στόχους.

«Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο διστακτικός στην αρχή. Κι αυτό γιατί ήταν οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για το 51% των μετοχών και μπορεί να άλλαζαν τα δεδομένα. Να άλλαζε η κατάσταση. Να έφερνε ο ΠΑΟΚ παίκτες, νεαρούς. Πήρα εγγυήσεις ωστόσο από τον πρόεδρο και έτσι έμεινα στον Αιγινιακό. Θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά», δήλωσε στην «Metrosport».

Κάνοντας έναν απολογισμό της προηγούμενης σεζόν, αλλά και σχολιάζοντας την επόμενη είπε: «Φέτος, πετύχαμε τους στόχους μας. Θέλαμε να πάμε στα play off και τα καταφέραμε. Ήμασταν νεοφώτιστοι, επομένως κάναμε μία καλή χρονιά, αν αναλογιστεί κανείς ότι φτάσαμε και στους «16» του κυπέλλου.

Όσο για του χρόνου, θεωρώ ότι αν κρατήσουμε τον κορμό, όπως και γίνεται σταδιακά και γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες, θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μία ανταγωνιστική ομάδα. Μπορούμε και του χρόνου να προχωρήσουμε εξίσου το ίδιο καλά. Θα είναι βέβαια πιο δύσκολα. Πρέπει να πας για πρωτάθλημα, αν θέλεις να σωθείς κιόλας.

Ο πρώτος στόχος πρέπει σίγουρα να είναι η σωτηρία. Υπάρχουν άλλωστε πολύ καλές ομάδες. Ο Ηρακλής, η Λάρισα, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Ολυμπιακός Βόλου αν είναι σε μας. Θα γίνει καλό πρωτάθλημα. Δύσκολα παιχνίδια, σίγουρα. Θα υπάρχει ανταγωνισμός».