Βαθμολογία

Τα παραπανίσια κιλά και η διαφορά ηλικίας

Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε στην εκπομπή JOY και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη διαφορά ηλικίας που τον χωρίζει από την σύντροφό του Έλενα Ράπτη.

«Σε μια σχέση για μένα δεν παίζει ρόλο η διαφορά της ηλικίας. ίσως σχολιαστεί για ευνόητους λόγους διαφορετικά. Και σε ερωτικό επίπεδο και σε φιλικό επίπεδο η διαφορά της ηλικίας θεωρώ ότι δεν αποτελεί σκοπό δύο άνθρωποι να μην είναι κοντά. Αν δυο άνθρωποι επικοινωνούν, μπορεί ο ένας να προσφέρει στον άλλον, μπορούν να συνυπάρχουν... δεν αποτελεί τίποτα εμπόδιο. Όπως η αγάπη. θεωρώ ότι δεν υπάρχει χάσμα ηλικιών ως προς την αγάπη», είπε ο τραγουδιστής. 

Ο Λούκας Γιώρκας συνέχισε: «Η κοινωνία βαδίζει και ζει μέσα από κάποια όρια. Αν κάποιος άνθρωπος βγει από αυτά τα όρια το κρίνουμε σαν λάθος, αφύσικο. Στην ουσία όμως, δεν υπάρχει τίποτα αφύσικο όταν αυτό περιβάλλεται από αγάπη και όταν επιφέρει γαλήνη στον άνθρωπο. Όταν νιώθω ότι κάτι με γαληνεύει και για τον δίπλα άνθρωπο είναι ακραίο δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αλλάξω. Είμαι λίγο ασυμβίβαστος σε αυτά τα καλούπια της κοινωνίας».  

Πηγή: newspistol.com