Βαθμολογία

«Θέλω να κάνω μεγάλη οικογένεια με τη Ζέτα»

"Έτσι κι αλλιώς, όπως έχει πει η Ζέτα, και είναι αλήθεια, ζούμε σαν παντρεμένοι οι δυο μας", ήταν η διπλωματική απάντηση του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη στην ερώτηση πότε θα παντρευτεί την καλή του Ζέτα Μακρυπούλια και πόσο σύντομα, μιλώντας στην εφημερίδα Real News και το ένθετο Reallife. ...

Κάνοντας και έναν απολογισμό της ζωής του δήλωσε ότι είναι "απόλυτα ευτυχής με όσα έχω καταφέρει και βάζω πλώρη για το επόμενο καινούργιο, το διαφορετικό, το μεγαλύτερο!" που όπως φαίνεται θα είναι το επόμενο μιούζικαλ που θα κάνει, "Η μελωδία της ευτυχίας" το χειμώνα στο "Παλλάς"! Για το αν η σχέση τους είναι σικέ και για τα μάτια του κόσμου: "Στην ευτέλεια και στην παρακμή δεν χωράει καμία απάντηση!"

Για το ότι τα θέματα "παπαράτσι"  είναι θέματα που έχει δώσει το ζευγάρι: "Ζω τόσο γυάλινα ανοιχτά και διάφανα ώστε για να με πετύχει κανείς κάπου δεν χρειάζεται να κλείσει ραντεβού".

Πόσο σε ενοχλεί όταν βλέπεις τον εαυτό σου και τη σύντροφό σου "κρεμασμένους" στα περίπτερα; "Και πού να μας δείτε "κρεμασμένους" και στην εκκλησία (γελάει). Σοβαρά τώρα: Η δημόσια έκθεση για έναν καλλιτέχνη και η επικοινωνία είναι μέρος της δουλειάς του! Πρέπει να εξηγείς τι κάνεις και γιατί το κάνεις".

Πώς βλέπει τον εαυτό του σε 20 χρόνια; "Βλέπω την Ελλάδα μας ανεξάρτητη και κυρίαρχη! Την πατρίδα μου ελεύθερη, να σου διηγούμαι άγνωστες πτυχές της ζωής μου πριν παίξω με τους γιους μου και με τις κόρες μου.. Θέλω να κάνω μεγάλη οικογένεια με τη Ζέτα!"

Για το αν το μονόπετρο που φοράει η Ζέτα είανι αρραβώνα, πρότασης γάμου ή όχι:"Έχει να κάνει με ένα "ευχαριστώ" που είναι στη ζωή μου και με κάνει καλύτερο άνθρωπο με την αγάπη της".

Για το αν αισθάνεται πιο ελεύθερος όταν αποδρά με τη Ζέτα στο εξωτερικό: "Η Ελλάδα και η Κύπρος ειναι το σπίτι μου και δεν αισθάνομαι ότι το "σκάω" για να γλιτώσω τη δημοσιότητα. Δεν με επιβεβαιώνει η επωνυμία, νιώθω καλά και με τους λίγους φίλους μου μόνο, αλλά δεν κρύβομαι και στην ανωνυμία. Βέβαια, όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό, έχω μια διάθεση μικρού παιδιού!"

Για το αν θα συνεργαστεί σε μιούζικαλ με τη Ζέτα: "Η Ζέτα είναι σύντροφός μου αλλά είναι και μια αυτόνομη προσωπικότητα και έχει τη δική της πορεία στο χώρο του θεάματος. Δεν είναι διόλου αναγκαίο οι προσωπικές σχέσεις να μεταφέρονται με ευκολία και στον επαγγελματικό χώρο. Η αίσθησή μου είναι ότι δεν πρόκειται για την καλύτερη δυνατή λύση, τουλάχιστον για την ώρα... Όλα είναι εφικτά και τίποτα δεν αποκλείεται εφόσον οι συγκυρίες είναι κατάλληλες".

Ποιο μιούζικαλ θα ήθελε να κάνει με τη Ζέτα: " Τo Beauty and the beast είναι μια καλή ιδέα! Η Beauty (όμορφη) υπάρχει και εγώ θα απελευθέρωνα από μέσα μου το beast (τέρας)!

Πηγή: newspistol.com