Βαθμολογία

Όμιλος «τέλος» για Μπάκα!

Εκτός για περίπου δέκα ημέρες θα μείνει ο Κάρλος Μπάκα, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό. Δεν προλαβαίνει τα υπόλοιπα παιχνίδια της εθνικής Κολομβίας με Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία.

Πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Κυριακής για την εθνική Κολομβίας, με τον Κάρλος Μπάκα να αποχωρεί τραυματίας και το πρόβλημά του να είναι τελικά σοβαρό. 
«Μετά την αξιολόγηση που έγινε από το ιατρικό επιτελείο της Κολομβίας, ο γιατρός της ομάδας, Κάρλος Ουγιόα καθόρισε πως ο Κάρλος Μπάκα υποφέρει από πρώτου βαθμού τραυματισμό στους μύες, ο οποίος απαιτεί θεραπεία για 7 με 10 ημέρες», ήταν η επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Κολομβίας. 
Επομένως, μετά τον «μεγάλο» απόντα των «καφετέρος», Ρανταμέλ Φαλκάο, το όνομα του επιθετικού της Σεβίλλη ήρθε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την λίστα, διότι ο 27χρονος άσος θα χάσει όπως όλα δείχνουν τους εναπομείναντες αγώνες της Κολομβίας για τον Γ’ Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, με Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία. 
Φυσικά η απώλεια αυτή της τελευταίας στιγμής δεν θα είναι τόσο καθοριστική για τους Κολομβιανούς, επειδή ο Χοσέ Πέκερμαν έχει πάντα στην διάθεσή του τους Τεόφιλο Γκουτιέρες (που σκόραρε ενάντια στην Εθνική), Τζάκσον Μαρτίνες και Άντριαν Ράμος.