Βαθμολογία

«Πάει για Γιανουζάι η Ρεάλ»

Έτοιμη να καταθέσει δελεαστική πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Αντνάν Γιανουζάι παρουσιάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον ισπανικό και τον βρετανικό Τύπο.

Την πόρτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να χτυπήσει ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης, ύστερα από την «επένδυση» πριν είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε κοστίσει 94 εκατ. ευρώ. 
Στην Αγγλία και την Ισπανία έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τη «βασίλισσα της Ευρώπης» να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 42 εκατ. ευρώ στον βρετανικό σύλλογο για τον Αντάν Γιανουζάι. 
Συγκεκριμένα, το θέμα το έχουν μόνο η Mirror (από την Αγγλία) και η Marca (από την Ισπανία), με τις δύο εφημερίδες να τονίζουν ότι ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αρέσει αρκετά στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. 
Ωστόσο, στην Αγγλία τονίζουν ότι το «πρόβλημα» είναι ότι ο Γιανουζάι αρέσει στον νέο προπονητή της ομάδας, Λουίς Φαν Χάαλ, που θα ήθελε να του δώσει ηγετικό ρόλο στο πρότζεκτ της ομάδας από την νέα σεζόν.