Βαθμολογία

Συμφωνία με Κισκαμπάνη!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του athleticlarissa.gr η ομάδα του Τυρνάβου συμφώνησε πριν από λίγο για έναν χρόνο με τον έμπειρο στόπερ Φώτη Κισκαμπάνη που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη Λάρισα (ήταν στην ΑΕΛ) αυτή την φορά όμως για τον Τύρναβο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο 32χρονος δυναμικός αμυντικός ήταν την περασμένη χρονιά στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχοντας μια εξαιρετική σεζόν. Ο Τύρναβος ήθελε παίκτη και σε αυτή τη θέση και τελικά μετά από συντονισμένες κινήσεις οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Ο Κισκαμπάνης έχει κάνει μια μεγάλη καριέρα καθώς έχει περάσει κατά το παρελθόν από: Κιλκισιακό, ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου, ΠΑΟΚ, Καστοριά, Μεσσηνιακό, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης και Απόλλων Καλαμαριάς.

Δύσκολα για Σκούπρα

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κώστα Σκούπρα στον Τύρναβο. Η διοίκηση του σωματείου έκανε πρόταση για να ανανεώσουν την συνεργασία τους οι δύο πλευρές με τον δεξιό οπισθοφύλακα να ζητάει χρόνο διότι όπως τόνισε έχει κάποια πρόταση από ομάδα της Ρουμανίας. Οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένανε αρκετές ημέρες σεβόμενοι αυτό το γεγονός, ωστόσο απάντηση οριστική δεν πήραν ακόμη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περιμένουν άλλο, γι’ αυτό και ήρθαν σε συμφωνία με τον έμπειρο δεξιό μπακ Δημήτρη Χαλούλο. Μετά από αυτή την εξέλιξη γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε αυτή τη θέση.