Βαθμολογία

Κολύμπησε στα βαθιά ο Παραπόταμος

Θετική κρίνεται η πρώτη παρουσία του Κεραυνού Παραποτάμου στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, όπου η ομάδα του Παραποτάμου, συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μετά λοιπόν την περσινή άνοδο, ο Κεραυνός την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στα σαλόνια του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, χωρίς να έχει εμπειρία από προηγούμενες χρονιές και δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε πως έπεσε κατευθείαν στα βαθιά.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα, στηρίχτηκε σε ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που υπήρχε από πέρυσι, ενώ με τις κατάλληλες προσθήκες κατάφερε να πετύχει τον στόχο της που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Αρχικά, στο τιμόνι της ομάδας συνέχισε ο περσινός τεχνικός, Κώστας Μπακατσής, ο οποίος στην συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Ζήση Ζιάγκα, που έδωσε άλλη ώθηση στην ομάδα. Επιπλέον, πρέπει να τονιστεί ένα ενδιαφέρον στατιστικό της ομάδας.

Ο λόγος για τον Άρη Καπετάνιο, που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να βγει πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεύτερος στην κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος επιθετικός πήγε στον Κεραυνό κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προερχόμενος από την Δόξα Ομορφοχωρίου, όπου δεν είχε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής καθώς προερχόταν από τραυματισμό και κατάφερε με τις εμφανίσεις του και τα γκολ του να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Κανονιέρηδες για την ομάδα του Κεραυνού αναδείχτηκαν και οι Κουκουτσέλος και Παππάς, που πέτυχαν από 7 γκολ ο καθένας.

Πλέον, μένει να δούμε τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα χρονιά, που σαφώς θα είναι και πιο βατή αφού τουλάχιστον η εμπειρία όσον αφορά την μεγάλη κατηγορία αποκτήθηκε από την διοίκηση του σωματείου.