Βαθμολογία

Τέλη του μήνα ξεκαθαρίζει ο Αντωνίου

Ο Δωτιέας Αγιάς, είναι μία από τις ομάδες του Νομού μας, που κατάφερε να παραμείνει στην Γ’ Εθνική φέτος και έτσι θα αγωνίζεται και του χρόνου στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Φυσικά, ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας αυτής οφείλεται στον προπονητή της ομάδας, Σωτήρη Αντωνίου, που κατάφερε μέσα από την σκληρή δουλειά και την σωστή επιλογή παικτών να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Πλέον, αυτό που μένει είναι να δούμε αν η ομάδα της Αγιάς θα συνεχίσει και του χρόνου με τον κύριο Αντωνίου στον πάγκο της.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το athleticlarissa, ήρθε σε επικοινωνία με τον νεαρό τεχνικό, ο οποίος δήλωσε τα εξής σχετικά με το θέμα: «Μου έχει γίνει μια πρόταση από την διοίκηση της ομάδας, ώστε να συνεχίσω και του χρόνου αλλά αυτό για εμένα δεν αποτελεί προτεραιότητα. Βέβαια, έχει αλλάξει η διοίκηση στην ομάδα και όλα είναι πολύ πιο οργανωμένα από ότι στην αρχή, όμως προσωπικά θέλω να κοιτάξω και κάτι καλύτερο. Σε συζήτηση που είχα με ανθρώπους της ομάδας, είπα ότι θα απαντήσω οριστικά στα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου όταν και θα έχω πάρει την απόφαση μου».

Υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες;  «Λογικό είναι να υπάρχουν προτάσεις κι από άλλες ομάδες, όμως δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο».