Βαθμολογία

Ρούνεϊ: «Παιχνίδι ζωής ή θανάτου»

Την κρισιμότητα του παιχνιδιού της Αγγλίας με την Ουρουγουάη εξηγεί ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος τονίζει ότι πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία παρά την ήττα στην πρεμιέρα απ’ την Ιταλία.

Η Αγγλία ηττήθηκε στον πρώτο της αγώνα στο Μουντιάλ από την Ιταλία και ο Γουέιν Ρούνεϊ πιστεύει ότι το επερχόμενο παιχνίδι με την Ουρουγουάη είναι ζωής ή θανάτου. Συγκεκριμένα, αν τα «λιοντάρια» ηττηθούν από τον Φορλάν και την παρέα του, τα όνειρα πρόκρισης τους εξαφανίζονται, κάτι που ενδεχομένως να συμβεί μετά από πάρα πολλές διοργανώσεις(στην Ισπανία το 1982) 
«Πρέπει να μείνουμε θετικοί. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα παιχνίδι που μπορούμε να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ότι έχουνε κάποιους καλούς παίκτες και καλή ομάδα, το ίδιο όμως και εμείς», δήλωσε αρχικά ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισε λέγοντας: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ελπίζουμε ότι μπορούμε. Προφανώς χρειάζονται οι τρεις βαθμούς τώρα απέναντι στην Ουρουγουάη και πάμε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι αν χάσουμε είμαστε με το ένα πόδι εκτός οπότε είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου».