Βαθμολογία

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία με Χαλούλο ο Τύρναβος!

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή – ουσίας είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Τύρναβος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticlarissa.gr. Συγκεκριμένα η ομάδα του νομού Λάρισας είναι έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Δημήτρη Χαλούλου!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο εν λόγω παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας Άγγελου Διγκόζη και σίγουρα αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τον Τύρναβο στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (βόρειος όμιλος) όπου και θα μετέχει. Ο Χαλούλος αγωνίζεται ως δεξί μπακ (παίζει όλη την πλευρά και έχει και τα δύο πόδια), είναι 27 ετών (2/5/1987) κατάγεται από την Νέα Μανωλάδα Ηλείας και έχει γεμάτες χρονιές στο ενεργητικό του.

Σίγουρα μιλάμε για έναν παίκτη – «εργαλείο» που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στο δυναμικό του. Διακρίνεται για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, είναι δυνατός και έχει και επιθετικά χαρίσματα!

Έχει περάσει από πολλές ομάδες κατά το παρελθόν όπως: Ναυπακτιακός, Θήβα, Αίας Σαλαμίνας, Ρόδος, Λεβαδειακός, Εθνικός Αστέρας, Φωκικός και την περασμένη χρονιά ήταν στον Πανηλειακό. Ο παίκτης αναμένεται την Δευτέρα στον Τύρναβο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.