Βαθμολογία

Κατσάρας και του χρόνου!

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ήταν σίγουρα η μεγάλη έκπληξη του περασμένου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος). Να θυμίσουμε πως η διοίκηση της ομάδας είχε κάνει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας στον πετυχημένο τεχνικό του συλλόγου Κώστα Κατσάρα (είχε προτάσεις από ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης), κάτι που είχε αποκαλύψει το athleticlarissa.gr.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Έτσι, οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών κύλησαν ομαλά και ο νεαρός τεχνικός θα καθίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Οικονόμου. Η ανανέωση πραγματοποιήθηκε πριν δύο ώρες περίπου.

Από εκεί και πέρα, εντός των επόμενων ημερών θα γίνει νέα συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες και τον Κατσάρα σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και για να τεθούν επί τάπητος οι μεταγραφικές κινήσεις, προκειμένου η ομάδα της Τσαριτσάνης να ισχυροποιηθεί.

Στόχος είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός που λογικά θα γίνει εκτός από 2-3 παίκτες που έχουν προτάσεις να πάνε παραπάνω. Παράλληλα η φιλοσοφία της ομάδας θα είναι η ίδια. Να δημιουργηθεί μια καλή ομάδα, ανταγωνιστική με νέα φιλόδοξα παιδιά. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες από την ευρύτερη περιοχή της Επαρχίας Ελασσόνας.