Βαθμολογία

Κερδίζει 445 δολάρια το δευτερόλεπτο

Tο Politico δημοσιοποίησε τις άγνωστες λεπτομέρειες του συμβολαίου της πρώην “πρώτης κόρης” των ΗΠΑ Chelsea Clinton με το NBC News. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Clinton κερδίζει 600.000 δολάρια από το συμβόλαιο που υπέγραψε με το NBC News ως "ειδικός συνεργάτης".

Έτσι με βάση το ποσό του συμβολαίου που υπογράφηκε το Νοέμβριο του 2011, η Clinton κέρδισε 26.724 δολάρια για κάθε λεπτό της εμφάνισής της στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού.

Το NBC News αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα, αφού σύμφωνα με εκπρόσωπό του δεν γίνεται κανένα σχόλιο σχετικά με τα συμβόλαια του καναλιού.

Όπως αναφέρει το Politico το συμβόλαιο της Clinton αναπροσαρμόστηκε φέτος σε μηνιαίο, ώστε να μπορέσει να αποδεσμευτεί αν η μητέρα της Hillary Clinton, πει το "ναι" στην διεκδίκηση της θέσης του προέδρου για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Αν το ρεπορτάζ του Politico είναι σωστό, τότε η Clinton συνεχίζει να κερδίζει παρά την με τον μήνα πληρωμή της, ενώ από το NBC News έχει κερδίσει συνολικά 1,55 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με το Nexis, η Clinton έκανε 14 εμφανίσεις στο NBC News, ενώ σε χρόνο οι εμφανίσεις της τα τελευταία δύο χρόνια δεν ξεπέρασαν τα 58 λεπτά.

Έτσι η Clinton φαίνεται πως κερδίζει 26.724 ευρώ για κάθε της εμφάνιση, ποσό που μεταφράζεται σε 445 δολάρια το δευτερόλεπτο. Καθόλου άσχημα για την Chelsea Clinton που... εξαργυρώνει την "θητεία" της ως First Kid.