Βαθμολογία

Οι άντρες προτιμούν σεξ ή Μουντιάλ;

Ένα ερώτημα που δεν δίχασε ιδιαίτερα τον αντρικό πληθυσμό… Μπάλα και σεξ: οι δύο μεγαλύτερες αγάπες κάθε άντρα!Τι θα επέλεγαν όμως αν μπορούσαν να κάνουν μόνο 1 από τα δύο;

Με αφορμή το Μουντιάλ η εταιρία Durex ρώτησε 2000 άντρες τους λόγους που θα τους έκαναν να αποφύγουν το σεξ και φυσικά  το ποδόσφαιρο ήταν ο επικρατέστερος!

Προς έκπληξή τους, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνδρες αρνούνται το σεξ πιο συχνά απ' όσο νομίζουμε, επικαλούμενοι δικαιολογίες όπως η κούραση. Αρκετοί μάλιστα δε διστάζουν να προσποιηθούν ότι είναι άρρωστοι ή ότι πονάει η μέση τους προκειμένου να αποφύγουν τη σεξουαλική επαφή!

Μάλιστα, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, το ποσοστό των ανδρών που του δίνει προτεραιότητα έναντι του σεξ είναι συντριπτικό, καθώς αγγίζει το 40%, ενώ το 42% των συμμετεχόντων που δεν μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα στα 2 δήλωσε πως ακόμη κι αν «υποκύψει» στο σεξ, θα προσπαθήσει να... ξεμπερδέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να δει με ησυχία τον αγώνα.

Κανόνισε λοιπόν να περάσεις τις επόμενες εβδομάδες με τις φίλες σου, αφού όπως δείχνουν τα αποτελέσματα το Μουντιάλ ήρθε για να… ταράξει τη σεξουαλική σου ζωή για τα καλά!

Πηγή: shootandgoal.com