Βαθμολογία

«Κούγια πάρε το ΑΦΜ και φύγε»

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Αχαιών 3»: «Tι Α, τι Β τι και στο τοπικό εγώ για σένα πάντα τραγουδώ ΠΑΝΑΧΑ σ’ αγαπώ. Δεν μας τρομάζεις, δεν μας τρομοκρατείς, τις μπλόφες σου εμείς δεν τις τρώμε. Στο έχουμε ξαναπεί και στο ξαναλέμε, έχεις τα άντερα; Κάνε εκκαθάριση και μετέφερε το ΑΦΜ όπου γουστάρεις. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ δεν πεθαίνει, δεν εξαφανίζεται και θα αναγεννηθεί από τις στάχτες τις, με αξιοπρέπεια και με κύρος όπως της αξίζει και όχι με εκπτώσεις ηθικής. Τα ίδια έκανες και στη Λαμία μόλις σου άνοιξαν τις πόρτες κάποιοι «πατρινοί», τα ίδια κάνεις και τώρα μόνο που εμείς μακαρίζουμε αυτή τη στιγμή και παρακαλάμε να μην μπλοφάρεις και να πάρεις τον «Πατραϊκό» όπως λες και να πάς όπου γουστάρεις. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ. Εμείς θα ξεκινήσουμε από το Α τοπικό και κάθε χρόνο θα ανεβαίνουμε με 3000 κόσμο το ελάχιστο σε κάθε παιχνίδι.

Γιατί να είσαι στην ομάδα αν δεν μπορείς να πληρώσεις το γήπεδο που αγωνίζεται; Αν δεν μπορείς να πάρεις έναν παίκτη αξίας; Αν δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό και αντ’ αυτού να κυνηγάς φαντάσματα... Μόνοι μας μπορούμε καλύτερα. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι μεγάλη ομάδα. Είναι ιστορικό σωματείο και μαγαζί γωνία, άσχετα αν με εσένα στο τιμόνι έγινε καντίνα για «αδελφές» και «δουλοπάροικους». Γι’ αυτό με την ευχή μας, καλό κατευόδιο και άντε στην ευχή της Παναγίας... «Μπαμπάκι ο δρόμος σου» όπως λένε στο χωριό μας.

Μήνυμα προς την Ερασιτεχνική ΠΓΕ: Βάλτε υπογραφή στη μεταφορά του ΑΦΜ με ανεξίτηλο μελάνι. Υπογράψτε το σύμφωνο της λευτεριάς μας

Μήνυμα προς τον Δήμαρχο Πατρέων Κ.Πελετίδη: Το Παμπελοποννησιακό ανήκει στο λαό της Πάτρας και στα ερασιτεχνικά σωματεία της για την άθληση των παιδιών μας. Οποιαδήποτε Α.Ε. θελήσει να το εκμεταλλευτεί, ηθικά είναι κατακριτέο, αλλά αν αυτό αποφασισθεί θα πρέπει να γίνει με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ρήτρες κυρίως οικονομικές που θα διασφαλίσουν μια εύρυθμη λειτουργία της εγκατάστασης υπέρ της πόλης και σημαντικά οικονομικά οφέλη στο «διαχειριστή» Δήμο. Αλλιώς να μαζέψουμε κ εμείς 100 ευρώ να τα δώσουμε να παίξουμε ένα διπλό, για έναν αγώνα το θέλουμε!

Μήνυμα προς «κάποιους»: Φημολογείται πως ακόμα κάποιοι προσπαθούν να γίνουν «δεκανίκια του». Εμείς δεν ξεχνάμε τα «δεκανίκια» του παρελθόντος, δικαίωμά σας αν θέλετε να μπείτε και σεις στη μαύρη λίστα, το νου σας.

Κλείνοντας για να μη σε αδικήσουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Σε μια από τις πολλές τελευταίες δηλώσεις σου είπες οτι στην Πάτρα δεν χρησιμοποίησαν το κύρος σου και την προσωπικότητά σου. Λάθος, στην Πάτρα σε χρησιμοποιήσαμε στο έπακρο και μάλιστα στο κορυφαίο γεγονός της πόλης μας με Παγκόσμια απήχηση, στο Πατρινό Καρναβάλι.....

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.......ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ».