Βαθμολογία

Η…εκκαθάριση και οι πρώτες κινήσεις

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι ενήμερος για το φετινό ρόστερ της ΑΕΛ και σίγουρα οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό αναμένονται να είναι μεγάλες. Είναι δεδομένο πως ελάχιστοι θα είναι οι παίκτες που θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα. Παράλληλα έχει ξεκινήσει να σχεδιάζεται η επόμενη ημέρα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Όπως όλα δείχνουν η προετοιμασία θα ξεκινήσει στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου με εργομετρικές εξετάσεις και κάποιες προπονήσεις στη Λάρισα και μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας (Ελλάδα και ίσως εξωτερικό). Στο κομμάτι των μεταγραφών τώρα πρόθεση της ομάδας είναι να κλείσουν άμεσα αρκετές. Μάλιστα με αρκετούς έχουν ξεκινήσει επαφές και συμφωνίες (έστω και προφορικές).

Πλησιάζουν στην ΑΕΛ…

Κάποια από τα ονόματα που είναι κοντά στην ΑΕΛ και πιθανότατα σύντομα να ανακοινωθούν αφού οι συζητήσεις είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο είναι οι: Μαρκ Καστέλς Ορτέγκα (στόπερ και αμυντικό χαφ), Μίλαν Μπόγιοβιτς (επιθετικός), Πασχάλης Μελισσάς (μέσος), Αχιλλέας Σαρακατσάνος (αμυντικός), Νίκος Πουρτουλίδης (μέσος), Άγγελος Βέρτζος (αμυντικός) και Δημήτρης Κοντοδήμος (αμυντικός).