Βαθμολογία

Απομένουν οι ανακοινώσεις…

Κάποια τυπικά θέματα απομένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη συνεργασίας της ΑΕΛ με τον καταξιωμένο τεχνικό Αλέκο Βοσνιάδη (τα τελευταία δύο χρόνια ανέβασε από την Β’ στην Α’ Εθνική τον Απόλλων Σμύρνης και τη Νίκη Βόλου) που θα πρέπει να θεωρείται από τώρα ο νέος τεχνικός της «Βασίλισσας». Περιμένουμε να επισημοποιηθεί και το διαζύγιο με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το…φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές κρατά καιρό, όμως τώρα έφθασε μάλλον η ώρα να γίνει και ο…γάμος! Μετά από επαφές των δύο πλευρών, αλλά και συνάντηση στην επιχείρηση του κ. Πλεξίδα στα Τρίκαλα, το μεσημέρι της Πέμπτης (το ραντεβού ήταν τουλάχιστον 5 ώρες) οι δύο πλευρές συζήτησαν για όλα τα θέματα και βρέθηκε ταύτιση απόψεων αναφορικά με το «χτίσιμο» και την λειτουργία της νέας ομάδας όπου στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και θα έχει ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.

Φεύγει για Ρόδο!

Ο Αλέκος Βοσνιάδης φεύγει την προσεχή Κυριακή για Ρόδο για να παρακολουθήσει μαθήματα για το Uefa pro (εκεί θα είναι και ο τεχνικός του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης). Η επιστροφή του θα είναι στις 4 Ιουλίου αλλά μέχρι τότε θα είναι σε καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του μαζί με τους συνεργάτες του.

Φέρνει το δικό του τιμ

Μάλιστα ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει μαζί του και τους συνεργάτες που είχε στη Νίκη Βόλου. Βοηθός προπονητή θα είναι ο Κώστας Βελιτζέλος και γυμναστής ο Ηλίας Παπαθανασίου.