Βαθμολογία

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Αστέρας

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του Αστέρα με τους ποδοσφαιριστές Αλμπέρτο Νικόλας Φερνάντεζ και Ρίτσι Κιτόκο, που θα ενισχύσουν την ομάδα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Αλμπέρτο Νικόλας Φερνάντεζ θα είναι ποδοσφαιριστής του Αστέρα για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ ο Ρίτσι Κιτόκο θα έρθει στην ομάδα ως δανεικός από τη Γρανάδα για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Αστέρα να έχει οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την ισπανική ομάδα. Επειδή οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες, οι δύο ποδοσφαιριστές πήραν άδεια και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα του Αστέρα στις 23 Ιουνίου.

Ο Αλμπέρτο Νικόλας Φερνάντεζ (Νίκο) γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1986 και αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγες ημέρες με τη φανέλα της Λα Χόγια Λόρκα στη θέση του επιτελικού χαφ, παίζοντας επίσης πίσω από τον επιθετικό και στην αριστερή πτέρυγα.

Ο Ρίτσι Κιτόκο γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1988 και μέχρι πριν λίγες ημέρες αγωνιζόταν στη Ρεάν Χαέν, καλύπτοντας τη θέση του αμυντικού χαφ αλλά και τη θέση του δεξιού μπακ».