Βαθμολογία

«Μια φορά κι έναν καιρό»

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Γεμάτη από κέφι, ζωντάνια, παιδική όρεξη και ενθουσιασμό ήταν η αποχαιρετιστήρια γιορτή του παιδικού σταθμού ‘’Μια φορά κι έναν καιρό’’, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιουνίου στη Γιάννουλη.

Μικροί και μεγάλοι έζησαν για αρκετή ώρα όμορφες και ευχάριστες στιγμές, που πρόσφερε ασφαλώς η προσπάθεια των παιδιών και των διοργανωτών να μοιράσουν σε όλους τους παρευρισκόμενους χαρά και αγάπη, στοιχεία απαραίτητα και κύρια σαν συστατικά, τα οποία προσθέτουν ενδιαφέρον και συμπληρώνουν τη ζωή μας.

Μιλά η διευθύντρια

Η διευθύντρια του σχολείου κ Ελευθερία Σακελαρίου καλωσόρισε με την έναρξη της εκδήλωσης στο δροσερό και ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο τους γονείς των παιδιών καθώς και τους προσκεκλημένους, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ότι κι αν πούμε γι αυτά τα μικρά πλάσματα που είχαμε κοντά μας όλη τη χρονιά, είναι λίγο. Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο για τις επιδόσεις και αποδόσεις τους, την υπακοή και τη συνεργασία που είχαν μαζί μας. Επίσης ένα ευχαριστώ, γιατί κατάφεραν και κάνανε τη ζωή όλων μας πιο δημιουργική. Τους ευχαριστούμε ακόμη για τις στιγμές γέλιου που μας χάρισαν, χαράς και  συγκίνησης. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλό καλοκαίρι, καλή τύχη και ειδικά καλή σταδιοδρομία στη ζωή των μεγαλύτερων παιδιών, που φέτος μας αποχαιρετάνε για το δημοτικό σχολείο».  

Ακολούθησαν μουσικά σκετς, χορός, τραγούδι και απαγγελίες ποιημάτων, καταχειροκροτούμενοι οι μικροί πρωταγωνιστές για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και την πλούσια ‘’καλλιτεχνική’’ επίδοσή τους.

Προετοιμασία παρασκηνίων στις αίθουσες του σχολείου

Οι χορευτικές φιγούρες στο μικρό τανγκό έκλεψαν την παράσταση

Δεν έλειψε φυσικά η αγωνία από πλευράς διοργανωτών, οι οποίοι ωστόσο τα κατάφεραν όσο καλύτερα γίνονταν

Η γιορτή έκλεισε με κεράσματα από τον πλούσιο μπουφέ, που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές για μικρούς και μεγάλους. Η νέα περίοδος για τον παιδικό σταθμό ξεκινά στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Γιώργος Μπαμπάλης