Βαθμολογία

Παπασταθόπουλος: «Όλα είναι πιθανά»

Ικανή για τα πάντα θεωρεί την Εθνική ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της FIFA. «Ικανοποιημένοι αν περάσουμε στους ‘16’, αλλά από εκεί και πέρα όλα πιθανά», τόνισε.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν κρύβει πως έχει μεγάλες βλέψεις με την Εθνική στο Μουντιάλ. Αφού λοιπόν στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της FIFA υπενθυμίζει πως δεν μετρούν τα ονόματα αλλά η αγωνιστική κατάσταση κάθε ομάδας, τονίζει πως βασικός στόχος της ελληνικής ομάδας είναι να περάσει στους «16» κι από εκεί και πέρα θεωρεί τα πάντα πιθανά. 
Αναλυτικά, ο 26χρονος άσος μίλησε για: 
-τις βλέψεις της Ελλάδας στο Μουντιάλ: «Η Εθνική μας ομάδα είχε κάποιες επιτυχίες σε μεγάλες διοργανώσεις. Φαβορί είναι οι ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Προσωπικά θα είμαι πολύ ικανοποιημένος αν φτάσουμε στην επόμενη φάση. Από εκεί κι έπειτα, όπως έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, όλα είναι πιθανά». 
-τη συμμετοχή του στη διοργάνωση του 2010: «Θυμάμαι πολύ καλά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε αυτή τη διοργάνωση και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Ήταν κάτι που μας έκανε πολύ χαρούμενους». 
-τις προσωπικές του βλέψεις στο Μουντιάλ: «Θέλω να είμαι 100% έτοιμος, ψυχικά και σωματικά, για να βοηθήσω την ομάδα μου από τη δική μου πλευρά». 
-τη συνεργασία με Σάντος και Κλοπ: «Νιώθω τυχερός και χαρούμενος που έχω τη δυνατότητα να συνεργάζομαι με δύο τόσο καλούς προπονητές». 
-τους Γερμανούς συμπαίκτες του στη Ντόρτμουντ: «Θα τους υποστηρίξω αν προχωρήσουν στο τουρνουά, αρκεί να κάνουν κι αυτοί το ίδιο για μένα».