Βαθμολογία

Τέλος από Κομοτηνή ο Κουτσόπουλος

Παρελθόν αποτελεί για τον Πανθρακικό ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, καθώς η ακριτική ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τερματοφύλακα. 

Τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κουτσόπουλο ανακοίνωσε ο Πανθρακικός. 
Πλέον ο έμπειρος τερματοφύλακας βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, αποχωρώντας με τις καλύτερες των αναμνήσεων από την Κομοτηνή. 
Η ανακοίνωση 
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Δημήτρη Κουτσόπουλο. Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος έγινε μέλος του Πανθρακικό τον Ιούλιο του 2010 και συμμετείχε σε 55 αγώνες της Football League και 22 της Super League. Ευχόμαστε σε αυτόν και την υπέροχη οικογένεια του υγεία και κάθε μελλοντική επιτυχία». 
Με τη σειρά, ο 36χρονος γκολκίπερ τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: 
«Πέρασα υπέροχα στην Κομοτηνή καθώς έζησα αυτό που ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιριστής. Είχαμε πολλές επιτυχίες με την ομάδα, κατακτήσαμε τον τίτλο της Football League, παραμείναμε για 2 χρόνια στην Super League, φτάσαμε στα ημιτελικά του κυπέλλου, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και το απολαύσαμε κάθε στιγμή. Από την άλλη πλευρά ο κόσμος της Κομοτηνής αγκάλιασε την οικογένεια μου από την πρώτη στιγμή και μας βοήθησε ώστε να αισθανθούμε ακόμη πιο άνετα στην πόλη. Μπορεί να φεύγω από την Κομοτηνή αλλά αφήνω ένα μέρος της καρδιάς μου εδώ. Θα τους θυμάμαι για πάντα και ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούμε και πάλι».