Βαθμολογία

Θετικά δείγματα από το Αβέρωφ

Θετικά ήταν τα δείγματα από την επιστροφή του ΠΑΟΛ Αβέρωφ στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία, καθώς η ομάδα της Λάρισας, πραγματοποίησε μια άκρως εντυπωσιακή πορεία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 52 βαθμούς.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα ξεκίνησε την φετινή χρονιά με αρκετούς νέους παίκτες, αλλά και τον βασικό κορμό από τους παλιούς. Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ξεκίνησε ο Γιάννης Αλεξούλης, που δημιούργησε ένα αξιόμαχο σύνολο με τον Φώτη Πλίτση να τον αντικαθιστά λίγο πριν το τέλος της σεζόν.

Πλέον, την χρονιά που μας έρχεται το τιμόνι της ομάδας ανέλαβε ο Βαγγέλης Μπρισίμης, που επιστρέφει σε ένα σωματείο που του είναι γνώριμο, καθώς έχει κάτσει στον πάγκο της ομάδας και κατά το παρελθόν.

Στην επιτυχία αυτήν του Αβέρωφ, συνέβαλε τα μέγιστα ο Αποστόλης Ταρταμπούκας, που με 15 γκολ ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ ακολουθεί ο Γιώργος Ελευθέρογλου με δέκα γκολ. Πλέον, μένει να δούμε τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς την μεγάλη κατηγορία, ενώ σίγουρα αναμένεται και η προώθηση νεαρών και ταλαντούχων παικτών, κάτι που έγινε και την χρονιά που μας πέρασε.