Βαθμολογία

Η Παναχαϊκή... μετακομίζει!

Η Παναχαϊκή μετακομίζει, αλλάζει όνομα και το πιθανότερο είναι ότι η νέα έδρα της ομάδας θα είναι η Καλαμάτα. Αυτά προανήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, με τον μεγαλομέτοχο των Αχαιών να αναφέρει ακόμα ότι βρίσκεται σε συζητήσεις και με το Αιγάλεω, ενώ έχει στα χέρια του πρόταση και από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έχει εμπλακεί στα διοικητικά της Σπάρτης.

«Μέσα στον Ιούνιο θα γίνει Γ.Σ. και το ένα θέμα είναι αλλαγή ονόματος ΠΑΕ και θα προκύψει με το πώς θα καταλήξουν οι συζητήσεις με Καλαμάτα και Αιγάλεω. Και είναι βέβαιο πως η πιθανότερη εκδοχή είναι η Ανώνυμη Εταιρία να γίνει Καλαμάτα. Υπάρχει αγάπη από παλαιμάχους και οπαδούς και τον Δήμο, με τον Δήμαρχο να λέει οτι είναι μαζί μου και θα βοηθήσει να φτιάξουμε προπονητικό.

Στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσω που θα πάω και ανάλογα με το πού θα πάω, αν και έχω πρόταση από τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μεταφέρω την ομάδα στην Σπάρτη. Ήθελα την Παναχαϊκή να την πάρει Πατρινός, έδωσα προθεσμία δεν εμφανίστηκε κανείς. Νιώθω άσχημα γιατί 5.5 χρόνια δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου και δεν αντέχω να λέω ψέματα στα παιδιά μου για να μην έρχονται στο γήπεδο. Περιμένω, λοιπόν, το τι θα πει ο δήμος για το γήπεδο, δίνω προθεσμία 10 ημερών και αν δεν έχουμε συμφωνία, χωρίς να είναι απειλή θα μιλήσω με Αιγάλεω ή Καλαμάτα. Λυπάμαι για το σημείο που έχω φτάσει, δεν κατάφερα να πετύχω αυτό που ήθελα όταν ήρθα στην Παναχαϊκή», είπε χαρακτηριστικά ο Αλ. Κούγιας.