Βαθμολογία

Ανακοίνωσε πέντε φιλικά ο Πλατανιάς

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός της προετοιμασίας της ομάδας του Πλατανιά Χανίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2014 – 2015), που θα πραγματοποιηθεί σε τρία στάδια. Η έναρξη της προετοιμασίας έχει καθοριστεί για τις 30 Ιουνίου, με την «πρώτη» να διεξάγεται στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στα Χανιά έως και τις 16 Ιουλίου, οπότε και η ομάδα του Πλατανιά Χανίων θα αναχωρήσει για την Αθήνα και από εκεί για το Καρπενήσι, όπου και θα διεξαχθεί το δεύτερο και κύριο στάδιο της προετοιμασίας. Για το διάστημα παραμονής στο Καρπενήσι έχουν ήδη προγραμματιστεί τέσσερις φιλικοί αγώνες:

- στις 19 Ιουλίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

- στις 23 Ιουλίου με τον Λεβαδειακό.

- στις 28 Ιουλίου με τον Λεβαδειακό.

- στις 30 Ιουλίου με την Καλλιθέα.

Η ομάδα του Πλατανιά Χανίων θα αναχωρήσει στις 2 Αυγούστου από το Καρπενήσι για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει καθώς την επόμενη ημέρα (3 Αυγούστου) έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας -που θα περιλαμβάνει και φιλικούς αγώνες- θα διεξαχθεί στα Χανιά, όπου η ομάδα θα επιστρέψει στις 4 Αυγούστου».