Βαθμολογία

Κεχαγιάς: «Δείξαμε ψυχή και καρδιά»

Στην ψυχή και την καρδιά που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, ακόμα και μετά την αποβολή του Πέτρου Μάνταλου, στάθηκε ο Νίκος Κεχαγιάς. Ο τεχνικός της Ξάνθης μετά τη νίκη (1-2) επί του Ολυμπιακού Βόλου στο μπαράζ, ανέλυσε το πως ήρθε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον του όσο και στον χρυσό σκόρερ Ράνο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Βρεθήκαμε με ένα σουτ πίσω στο σκορ αλλά ισοφαρίσαμε πριν το ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να το είχαμε πετύχει και νωρίτερα καθώς είχαμε ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Δεν περιμέναμε να μείνουμε με δέκα παίκτες αλλά δείξαμε ψυχή και καρδιά και γυρίσαμε ένα παιχνίδι που μας κρατάει για ακόμη μια φορά στη Σούπερ Λίγκα. Δεν είναι επιτυχία που σωθήκαμε αλλά ο τρόπος που το πετύχαμε μας δίνει το δικαίωμα να το χαρούμε τουλάχιστον σήμερα. Ήταν μεγάλο ερωτηματικό η ετοιμότητά μας γιατί όταν είσαι δύο μήνες χωρίς επίσημο ματς και με φιλικά χαμηλού επιπέδου. Ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Για την φετινή πορεία: «Η ομάδα ξεκίνησε αρκετά καλά και είχε μεγάλη πτώση στα μέσα Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου. Δεν πρέπει όμως να τα αναλύσουμε δημόσια αυτά, εγώ έχω την άποψή μου και τη συζητάω εσωτερικά με τους ανθρώπους της ομάδας».

Για το μέλλον του και το σημερινό ματς: «Έκανα μια ερώτηση στον εαυτό μου, ''Γιατί να συμβαίνει σε εμένα αυτό;''. Μου είχε τύχει και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής. Έχω μεγαλώσει εδώ και πλέον έγινα προπονητής, έτσι υπάρχει ένα μεγάλο συναίσθημα για αυτή την ομάδα και προσπαθώ πάντα να δίνω ό,τι έχω. Δεν υπάρχει κάτι για το μέλλον μου. Θέλαμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο σημερινό ματς».

Για τον Ράνο: «Όταν ανέλαβα δεν είχε συμμετοχές και ψυχολογία. Σε μια χθεσινή κουβέντα που είχα με τον κύριο Πανόπουλο του είχα πει ότι ο Ράνος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Και στα φιλικά είχε πετύχει γκολ και γι’αυτό του έδωσα την ευκαιρία».