Βαθμολογία

«Στόχος το πρωτάθλημα για τον Παναργειακό»

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον όμιλό του, που ισοδυναμεί με άνοδο στη Β' Εθνική, θα επιδιώξει ο Παναργειακός τη νέα σεζόν, όπως τόνισε σε δήλωσή του ο Λεονάρντο Κουράτολο.

Παράλληλα, ο Ιταλός νέος πρόεδρος των «λύκων» επιβεβαίωσε ότι στον πάγκο της ομάδας του Άργους θα καθίσει ο παλιός άσος της Λάτσιο Πάολο Νέγκρο.

Αναλυτικά, η δήλωση Κουράτολο: «Είμαι συγκινημένος και ευτυχής, όπως ένας παίκτης που επιτυγχάνει μια νίκη και κατακτά ένα κύπελλο, κάνοντας τον γύρο του θριάμβου με τους συμπαίχτες του. Για μένα είναι μια μεγάλη νίκη, μια μεγάλη περιπέτεια, που μόλις ξεκινά.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι πριν να είναι ένα προϊόν, ένα άθλημα πριν από ένα εμπορικό σήμα, ένα θέαμα πριν από μια επιχείρηση. Κρατάμε στα χέρια μας το μέλλον του ποδοσφαίρου του Άργους και όχι μόνο.. ενσαρκώνοντας το όραμα του κόσμου του ποδοσφαίρου, ως άτομο με γαλήνια και ελεύθερη συνείδηση.

Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, φυσικά δεν θα γίνει από «σήμερα ως αύριο », εφόσον και οι υπάρχουσες συνθήκες δεν είναι οι ιδανικότερες. Το επιτελείο μας το γνωρίζει αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι θα δουλέψουμε σκληρά. Τα αποτελέσματα θα φανούν στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2014/2015.

Μια διαδρομή τόσο δύσκολη όσο και συναρπαστική. Θα επιστήσω την προσοχή μου σε σχήματα ανωτάτου επιπέδου για στάνταρ τρίτης κατηγορίας, όπως παίκτες με εμπειρίες σε μεγάλες κατηγορίες, σε διεθνή πρωταθλήματα, ώστε να καρποφορήσει άμεσα. Ξεκινώντας με προπονητή τον κ.Paolo Negro, ο οποίος ήταν μεγάλος αρχηγός της Ιταλικής ομάδας Λάτσιο, που κέρδισε με το χρόνο τη νοοτροπία του νικητή. Είναι τιμή μας που είναι στο πλευρό μας.

Σκοπός μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, με μια ομάδα ανώτερης κλάσης, που θα εκφράσει την δυναμική της στον αγωνιστικό χώρο. Οι καινούριοι παίκτες θα αλληλοσυμπληρώσουν την περσινή ομάδα του Παναργειακού, δημιουργώντας ένα κράμα παλιάς και νέας εμπειρίας. Σίγουρα θα εστιάσω το ενδιαφέρον μου στην επέκταση των ακαδημιών του ποδοσφαίρου, ως βασικός πόρος των μελλοντικών μελών της ομάδας.

Η φανέλα της ομάδος έχει παράδοση και ιστορία, στα οποία πρέπει να επιδείξουμε σεβασμό, πειθαρχία, συνέπεια. Έχοντας αυτά ως δυνατό υπόβαθρο, θα μας ωθήσουν στα θεμιτά αποτελέσματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν, ώστε να παραμείνει η ομάδα στην Γ’ Εθνική, στους δύο προπονητές κ. Δουβίκα και ιδίως στον κ. Xristoforo Bledar Kola. Ευχαριστώ όλα τα μέλη του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου.

LEONARDO CURATOLO».