Βαθμολογία

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσίασε τον Σικέιρα

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης και επίσημα είναι από σήμερα ο Γκιγιέρμε Σικέιρα, τον οποίο οι πρωταθλητές Ισπανίας παρουσίασαν στον Τύπο στην αίθουσα των VIP του Βιθέντε Καλντερόν.

Ο πρόεδρος των «ροχιμπλάνκος», Ενρίκε Θερέθο και μάνατζερ της ομάδας, Χοσέ Λουίς Πέρες Καμινέρο, παρουσίασαν το Βραζιλιάνο φουλ μπακ στους δημοσιογράφους κι όπως επισήμαναν η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι τετραετούς διάρκειας.

Το νέο απόκτημα των Μαδριλένων δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στην ομάδα του Σιμεόνε: «Είμαι χαρούμενος, ενθουσιασμένος και είναι η πρώτη φορά που μιλώ επίσημα ως ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο. Σήμερα μπορώ να πω πως είναι μία ιστορική μέρα για μένα, διότι επίσης μπορώ να πω ότι ανήκω στους πρωταθλητές Ισπανίας».

Ο Βραζιλιάνος παίκτης παραδέχθηκε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον προπονητή των «ροχιμπλάνκος», αλλά γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του: «Θέλω να ταιριάξω όσο το δυνατό πιο γρήγορα στο στιλ της ομάδας. Η δουλειά του προπονητή είναι εξαιρετική. Κάθε παίκτης στον κόσμο θα ήθελε να είναι μέλος αυτής της ομάδας.»