Βαθμολογία

Οργάνωση στην ομάδα Νέων του Τυρνάβου

Σε μια πρωτότυπη στρατηγική κίνηση για τον σχεδιασμό της ομάδας προχώρησε η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005. Αξιολογώντας την κατάσταση στη οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας και δη το ποδοσφαίρο ο πρόεδρος κ. Βασίλης Μπρέζας με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, αποφάσισε να δώσει μεγάλη έμφαση στην οργάνωση της ομάδας Νέων του Τυρνάβου.
Σε ένα πενταετές πλάνο το οποίο θα καταλήγει στην στελέχωση της ανδρικής ομάδας, από ποδοσφαιριστές των φυτωρίων της, η διοίκηση αποφάσισε τη δημιουργία μιας ομάδας Νέων άκρως ανταγωνιστικής που θα απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν τα εχέγγυα για επαγγελματική καριέρα. 
Πρωτομάστορας αυτής της προσπάθειας είναι ο περσινός βοηθός προπονητής της βασικής ομάδας, Κουτσαφτίκης Αθανάσιος, που με την πολυετή εμπερία του σε διάφορες ακαδημίες ποδοσφαιρού θα τολμήσει αυτό το μεγάλο εγχείρημα.
Μέσω ενός αποτελεσματικού σκάουτινγκ, σκοπός της Π.Α.Ε. είναι να μαζευτεί η αφρόκρεμα των νεαρών ποδοσφαιριστών από τον Νομό Λαρίσης για την ομάδα Νέων. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί και μια δεύτερη ομάδα με νεότερα παιδιά για να συνεχιστεί, με ομαλό πέρασμα, η φιλοσοφία και η τακτική στις επόμενες γενιές.
Προτεραιότητες της διοίκησης είναι η ενίσχυση του προπονητικού team με έναν βοηθό προπονητή, έναν προπονητή τερμοτοφυλάκων, έναν ειδικό διατροφολόγο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, έναν εργοφυσιοθεραπευτή ο οποίος θα αναλαμβάνει συστηματικούς ελέγχους και ενδελεχείς εξετάσεις της ομάδας και έναν αθλητικό ψυχολόγο γαι την επίβλεψη των ποδοσφαιριστών.
Η διοίκηση θα ορίσει ένα Γενικό Αρχηγό για να παρακολουθεί την πορεία της ομάδας γενικά και του κάθε ποδοσφαιριστή μεμονομένα στις προπονήσεις και επιπλέον θα υπάρχει συστηματικός έλεγχος από τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη σε όλους τους αγώνες.
Το μέλλον της ομάδας βασίζεται σε αυτό το μοντέλο διοίκησης και στόχος είναι να γίνουν όλες οι απαραταίτηες κινήσεις για την αποτελεσματικότερη πορεία αυτού. Με το πέρας της στελέχωσης του προπονητικού και οργανωτικού team, η Π.Α.Ε. επιφυλάσσεται για μια αναλυτική παρουσίαση του συγκεκριμένου προτζεκτ.