Βαθμολογία

Το πρώτο Δ.Σ. στον Τύρναβο ενόψει της νέας χρονιάς

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο συγκάλεσε χτες το βράδυ ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 κ. Βασίλης Μπρέζας. Τα μέλη της διοίκησης είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλα μαζί και να συζητήσουν πλήθος θεμάτων που αφορούν στην νέα αγωνιστική περίοδο. Εμφανώς ευχαριστημένοι όλοι στην ομάδα για την εξασφάλιση αδειοδότησης για το πρωτάθλημα της Football League 2014-15, συζήτησαν για τον προγραμματισμό της ομάδας στο οργανωτικό και εκτελεστικό κομμάτι του.
Κύριο θέμα του Δ.Σ. ήταν το άνοιγμα και η προσέγγιση νέων ατόμων στη διοίκηση της ομάδας. Πρόεδρος και μέλη συμφώνησαν στην διεύρυνση του Δ.Σ. και στην άποψη πως τα νέα άτομα βοηθάνε καλύτερα στην διαχείριση της ομάδας και μπορούν να επιφέρουν καινοτόμες ιδέες.
Φιλοσοφία αυτού του εγχειρήματος είναι να μπούν στην διοίκηση άνθρωποι από τον Τύρναβο που αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να προσφέρουν τα μέγιστα για αυτήν.
Επόμενα θέματα συζήτησης, ήταν η οργάνωση της ομάδας Νέων. Σκοπός της φετινής χρονιάς, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και ο πρόεδρος, είναι η δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού συνόλου το οποίο αφενός να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα των νέων και αφετέρου να προωθήσει μακροπρόθεσμα ποδοσφαιριστές έτοιμους να στελεχώσουν την αντρική ομάδα.
Επιπλέον θέματα που συζητήθηκαν εκτενώς, ήταν τα εισιτήρια διαρκείας, η στρατηγική προσέγγισης νέων θεατών, το χορηγικό πρόγραμμα και τα μεταγραφικά. Το Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιηθήκε κάτω από άριστες συνθήκες και όλα τα μέλη είναι αισιόδοξα γαι την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όλοι μαζί υποσχέθηκαν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν γαι την ομάδα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα τέλη Ιουνίου.