Βαθμολογία

Σε μια κλωστή τα «Σούπερ Μάρκετ Λάρισα»

Συνεχίζει να... καρκινοβατεί η πώληση των «Σούπερ Μάρκετ Λάρισα» στην αλυσίδα Μαρινόπουλος, αν και πριν λίγο καιρό φαινόταν ότι θα εξελίσσονταν σε τυπική διαδικασία.

Η τελευταία εξέλιξη του σίριαλ έχει να κάνει με την άρνηση κάποιων μετόχων της τοπικής αλυσίδας να αναλάβουν χρέη μεγαλύτερα από την αξία των μετοχών που κατέχουν, κάτι που θα συμβεί αν δεν αλλάξει η απόφαση της «Μαρινόπουλος» να αναλάβει τα οικονομικά χρέη μέχρι τις αρχές Μαρτίου που ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις.

Οι μέτοχοι της Λαρισαϊκής εταιρείας έχουν στείλει γραπτό αίτημα και περιμένουν την απάντηση του Αθηναϊκού επιχειρηματικού ομίλου κι όλα αυτά μέσα σε σκηνικό αβεβαιότητας για το μέλλον της επιχείρησης και με τα περισσότερα υποκαταστήματα να έχουν βάλει ήδη λουκέτο.

Σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί το αισιόδοξο σενάριο με την θετική απάντησης της «Μαρινόπουλος» τότε θα μιλάμε για ένα μεγάλο «χτύπημα» στην τοπική οικονομία, καθώς εκτός από τους εξακόσιους περίπου εργαζομένους, είναι αρκετοί και οι τοπικοί προμηθευτές που θα δεχθούν μεγάλο πλήγμα. Εξελίξεις οσονούπω...

Πηγή: Εφ. Κόσμος (Δ.Μ.)