Βαθμολογία

Ρονάλντο: «Θα είμαι σίγουρα έτοιμος»

Καμιά αμφιβολία ότι θα δώσει το «παρών» στους αγώνες της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, δεν έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας βελτιώθηκε η κατάσταση του. Τι είπε για τους αντιπάλους.

Η κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη… 
Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της, δεν κέρδισε απλώς την Ιρλανδία (5-1) αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αγωνίστηκε 65 λεπτά κι έδειξε πως είναι 100% έτοιμος για τους αγώνες του Μουντιάλ. 
Με δηλώσεις του στην «Times of India», ο 29χρονος σούπερ-σταρ επιβεβαίωσε πως βρίσκει την φόρμα του σιγά σιγά, ενώ ξεκαθάρισε πως θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Πορτογαλία στην χώρα του καφέ. 
«Προπονούμαι καλά, έχοντας στο μυαλό την συμβουλή των γιατρών. Λένε πως η πρόοδος μου είναι ενθαρρυντική κι εγώ αισθάνομαι μέρα με τη μέρα καλύτερα», ήταν η τοποθέτηση του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, συμπληρώνοντας: «Θα είμαι σίγουρα έτοιμος τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Δεν υπάρχει λόγος για ανησυχίες». 
Επιπλέον ξεχώρισε την Γερμανία από τους αντιπάλους της εθνικής του για το Μουντιάλ, τονίζοντας πως θα είναι ένας δύσκολος όμιλος. 
«Οι Γερμανοί έχουν μια πολύ σπουδαία ομάδα και είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Μαζί με ΗΠΑ και Γκάνα θα έχουμε έναν πραγματικά δύσκολο όμιλο. Είμαστε αποφασισμένοι όμως να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», ήταν τα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο.